На Київщині взяли дезертира із тротилом та гранатами

На Київщині взяли дезертира із тротилом та гранатами

Фото
Укрінформ
Співробітники Департаменту боротьби з наркозлочинністюспільно з поліцейськими вилучили в селі Горенка на Київщині гранати з запалами та майже кілограм тротилу.

Боєприпаси виявили у помешканні киянина, який тимчасово проживав у селі, повідомляє відділ комунікації ГУ НП в Київській області.

«Під час проведення оперативних заходів правоохоронці встановили, що житель Києва, який розшукується столичними поліцейськими за дезертирство, винаймає житло неподалік міста. На території тимчасового помешкання зловмисника співробітники поліції виявили 2 гранати Ф1, 2 гранати РГД-5 із запалами до них, гранату до підствольного гранатомета та 800 грамів тротилу. Молодий чоловік пояснив правоохоронцям, що знайшов боєприпаси під час прогулянки у лісі, а потім закопав їх на подвір'ї», - йдеться у повідомленні.

Вилучені речові докази направлено до експертно-криміналістичного центру.

Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Затриманому загрожує позбавлення волі на строк від двох до п'яти років. Досудове розслідування триває.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-