Суд у

Суд у "справі 2 травня" гальмує: засідання знову перенесли

Укрінформ
У Малиновському районному суді м.Одеси засідання у справі про події 2 травня 2014 року не відбулося через відсутність адвокатів звинувачуваних. Засідання перенесли на 17 грудня.

Про це повідомляє «Самооборона Майдану» Одеси.

«Судовий розгляд так і не відбувся, оскільки адвокати чотирьох обвинувачуваних не з'явились, а один із них надіслав на адресу канцелярії суду клопотання про перенесення судового засідання у зв'язку з його участю в іншій судовій справі у якості захисника однієї із сторін. Враховуючи це, судді оголосили перерву судового розгляду до 17 грудня», - йдеться у повідомленні.

У «Самообороні» також відзначили, що суддями на сьогоднішньому засіданні були ті ж особи, які 27 листопада прийняли рішення випустити звинувачених у масовій бійні в Одесі під заставу. Тоді під тиском громадськості судді написали заяви про відставку, але згодом свої заяви відкликали.

Також повідомляють, що до зали, де мав відбуватись розгляд справи, пускали лише близьке оточення обвинувачуваних та представників ЗМІ. У коридорі створили «кордон» із військовослужбовців Національної Гвардії України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-