Подорожчання домашньої телефонії ще не чинне - Нацкомісія

Подорожчання домашньої телефонії ще не чинне - Нацкомісія

Укрінформ
Рішення про збільшення тарифів на місцевий зв'язок на 17.5%, яке мало почати діяти з 1 жовтня, ще знаходиться в процесі державної реєстрації в Міністерстві юстиції та вступить в силу в день офіційної публікації.

Про це в коментарі Укрінформу повідомили в прес-службі Національної комісії, що здійснює регулювання у сфері зв'язку та інформатизації.

«Зараз воно ( рішення - прим. Авт..) перебуває на реєстрації в Міністерстві юстиції і вступить в силу не раніше дня офіційного оприлюднення», - зазначили у прес-службі.

Як повідомили Укрінформу у редакції "Офіційного вісника України", в номері вісника №76 який готується до друку 2 жовтня, рішення НКРЗІ про підвищення тарифів відсутнє. У планах номеру на 6 жовтня №77 такий нормативно-правовий поки що також відсутній.

Нагадаємо, як повідомляла НКРЗІ, перегляд діючих рівнів тарифів на надання загальнодоступних телекомунікаційних послуг був ініційований ПАТ «Укртелеком». Апарат НКРЗІ визнав обрунтованим збільшення граничних тарифів на 17,5 % для всіх категорій споживачів від 1 жовтня 2015 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-