"Київенерго" не знає, коли буде гаряча вода

Укрінформ
У Києві з гарячою водою залишаються лише ті житлові будинки, тепломережі яких підключені до ТЕЦ-5, та заклади освіти й охорони здоров'я, що працюють від малих котелень. Відновлення гарячого водопостачання з інших теплоелектростанцій найближчим часом не планується.

Про це на брифінгу в середу заявив директор СВП «Київські теплові мережі» ПАТ «Київенерго» Євген Глушак, передає кореспондент Укрінформу.

«На сьогоднішній день «Київенерго» має ліміт газу для роботи ТЕЦ-5 і 18 малих котелень (школи, дитячі садки, лікувальні заклади). Усі споживачі, які підключені до зони ТЕЦ-5, мають гаряче водопостачання», - сказав він.

Так, за його словами, до ТЕЦ-5 підключені будинки в Дарницькому, Голосіївському, Печерському, Солом'янському районах, частині Шевченківського району, а також на Харківському масиві й Позняках.

Глушак підкреслив, що на інших теплоелектростанціях столиці діє режим заборони спалювання газу, який не скасовуватимуть найближчим часом.

Читайте також: Кличко обіцяє киянам гарячу воду через місяць

«Ліміт газу, виділений Кабінетом Міністрів для «Київенерго», не передбачає підключення житла в найближчі терміни», - наголосив він.

Водночас енергетик висловив сподівання, що постачання гарячої води в школи і дитячі садочки відновлять уже до 1 вересня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-