Росіяни вночі обстріляли Ізюмський район, троє постраждалих

Росіяни вночі обстріляли Ізюмський район, троє постраждалих

Укрінформ
Російські військові цієї ночі обстріляли с. Борівська Андріївка Ізюмського району Харківської області, є пошкодження.

Про це голова Харківської обласної державної адміністрації Олег Синєгубов повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

За його словами, у с. Дружелюбівка Ізюмського району внаслідок обстрілу пошкоджені вісім приватних будинків.

У с. Шийківка Ізюмського району через авіаційну атаку пошкоджені чотири приватні будинки, господарчі споруди та автомобіль.

Також під російським авіаобстрілом опинилося с. Піски Радьківські Ізюмського району. Пошкоджені чотири будинки та автомобіль швидкої допомоги. Постраждали хлопець віком 13 років, жінка і чоловік.

Читайте також: Росіяни за добу поранили десятьох жителів Донеччини

О 23:50 у Київському районі Харкова через удар КАБів пошкоджено один із корпусів дитячого табору. Інформація про постраждалих не надходила.

У понеділок, 17 червня, о 02:30 у с. Борівська Андріївка Ізюмського району внаслідок обстрілу пошкоджені приватне домоволодіння і господарчі споруди.

Як заявив Синєгубов, із 10 травня евакуювали 11 тисяч 859 людей із Чугуївського, Харківського та Богодухівського районів.

За інформацією очільника ОВА, на Харківському напрямку російські війська пʼять разів атакували у районі Вовчанська. Три штурмові дії загарбників відбиті. Два боєзіткнення ще тривають.

На Купʼянському напрямку росіяни здійснили чотири спроби відтіснити підрозділи Сил оборони із займаних позицій в районах Синьківки, Степової Новоселівки та Берестового. Дві атаки успішно відбиті, тривають бойові зіткнення біля Синьківки та Степової Новоселівки.

Як повідомляв Укрінформ, бригада швидкої медичної допомоги потрапила під російський обстріл у Харківській області.

Медики прибули на виклик до 17-річної дівчини. В момент обстрілу вони проводили огляд в приміщенні, тому не постраждали.

Водночас поранень зазнали вагітна жінка, дитина та чоловік. Попри значні пошкодження реанімобіля, медики змогли евакуювати постраждалих, їм надається допомога.

Фото: dn.npu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-