Удар по Снігурівці: серед шістьох постраждалих - троє неповнолітніх

Удар по Снігурівці: серед шістьох постраждалих - троє неповнолітніх

Укрінформ
Унаслідок ракетного удару військами РФ по цивільних об’єктах у місті Снігурівка Снігурівської громади Миколаївської області троє людей загинуло, шестеро постраждали, серед яких троє неповнолітніх. 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє начальник Миколаївської ОВА Віталій Кім у Телеграмі.

"Баштанський район: вчора, 27 травня, о 14:00 ворог завдав ракетного удару по цивільних об’єктах у місті Снігурівка Снігурівської громади. У результаті чого виникла пожежа кав'ярні, автомагазину та шиномонтажу, яку було оперативно ліквідовано. Вибуховою хвилею пошкоджено автомийку самообслуговування та шість автівок. Троє людей загинуло, шестеро постраждали, серед яких троє неповнолітніх. Двоє поранених знаходяться в реанімації, стан - стабільно тяжкий, одна з поранених в задовільному стані, трьом допомога надана амбулаторно", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Красногорівці «Білі янголи» врятували тяжко пораненого мирного жителя

У Миколаївському районі, поінформували в ОВА, учора, 27 травня, о 08:20, 09:11, 10:40, 18:36 та сьогодні, 28 травня, о 05:43 ворог завдавав артилерійських обстрілів по акваторії Очаківської громади. Постраждалих немає.

Читайте також: В аеропорту Запоріжжя від удару крилатої ракети РФ пошкоджений термінал

Як повідомляв Укрінформ, у Снігурівці на Миколаївщині під час ракетної атаки по автомийці кількість поранених зросла до шести, троє людей загинули.

Фото: Віталій Кім

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-