У Харкові встановили особи всіх жертв удару по типографії - ідентифікували за ДНК

У Харкові встановили особи всіх жертв удару по типографії - ідентифікували за ДНК

Фото
Укрінформ
У Харкові ідентифікували за ДНК загиблих унаслідок російського удару 23 травня по типографії.

Про це повідомив у Фейсбуці заступник начальника Головного управління Нацполіції в Харківській області Сергій Болвінов, передає Укрінформ.

«Протягом ночі нам вдалося встановити особи всіх загиблих під час удару по друкарні. 26-річному харків'янину довелося надавати зразки ДНК, щоби впевнитися - це його матір. Його мама працювала в друкарні машиністкою. Ще одну її колегу, також машиністку, так само опізнали лише після порівняння аналізів. Зразки надала 68-річна мама. Криміналісти називають це родинним пошуком», — розповів Болвінов.

За його словами, єдиний чоловік, який був серед попередньо неідентифікованих загиблих, працював укладальником-пакувальником. Його батьків поліцейські розшукали в Сумах.

Читайте також: Зеленський відвідав зруйнований росіянами харківський поліграфічний комплекс

“І вже ввечері взяли в них аналіз. В кожному такому випадку ми - поряд з людьми. Це важке моральне навантаження для наших фахівців, але саме заради цих людей вони і працюють, залишаються в місті і кожного дня роблять свою справу”, - зазначив Болвінов.

За інформацією Харківської обласної військової адміністрації на ранок 24 травня, дев’ятеро людей, які отримали поранення під час ракетних ударів по друкарському підприємству, перебувають у лікарні.

“Двоє з них – у реанімації в тяжкому стані. Інші лікуються у хірургічному, нейрохірургічному та травматологічному відділеннях. Їхній стан - середньої тяжкості”, – розповіли в ОВА.

Як повідомляв Укрінформ, 23 травня внаслідок серії ракетних ударів по Харкову загинули семеро працівників друкарського підприємства, 21 людина дістала поранення. Виникла масштабна пожежа.

Фото: Сергій Болвінов/Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-