У Києві відкрили пішохідний міст на Оболонський острів

У Києві відкрили пішохідний міст на Оболонський острів

Фото
Укрінформ
У Києві завершили будівництво пішохідного мосту-хвилі на Оболонський острів.

Про це повідомив Київський міський голова Віталій Кличко у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Уже можна йти гуляти новою, великою рекреаційною зоною столиці — на острів Оболонський. Зʼєднує острів з набережною Оболоні та парком "Наталка" дуже гарний, унікальний з інженерної точки зору, пішохідний міст. Звели його за кошти меценатів — іноземних та українських. Конструкції для мосту були виготовлені ще на підприємстві «Азовсталь». Їх привезли до Києва буквально за кілька тижнів до початку повномасштабної війни. Наразі підсвітку основної конструкції не вмикатимемо, тільки економне LED освітлення перил мосту», - написав Кличко.

Читайте також: У Києві на Оболоні відкрили рух новим шляхопроводом

Він зазначив, що будівництво обʼєкту розпочали в 2021-му році. За його словами, на початку повномасштабної війни будівництво призупинили, і відновили навесні минулого року. Тоді ж і розпочали облаштування рекреаційної зони відпочинку.

Як повідомляв Укрінформ, рік тому Кличко показав, як виглядатиме створювана у столиці рекреаційна зона, яка зʼєднає парк “Наталка”, набережну та острів Оболонський. Будівництво відбувалося за кошти меценатів та кошти Метрополії Великого Парижа.

Фото: Телеграм Віталій Кличко

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-