Кличко показав, як виглядатиме рекреаційна зона на Оболоні

Кличко показав, як виглядатиме рекреаційна зона на Оболоні

Відео
Укрінформ
Київський міський голова Віталій Кличко показав, як виглядатиме створювана у столиці рекреаційна зона, яка зʼєднає парк “Наталка”, набережну та острів Оболонський.

Як передає Укрінформ, про це він написав у Фейсбуці й оприлюднив змодельоване відео майбутньої рекреаційної зони.

“Ми робимо все, щоб навіть у складних воєнних умовах, життя киян було комфортним і безпечним. Парки і зелені зони - це місця, зокрема, і психологічної реабілітації та відпочинку киян”, - зауважив Кличко.

Як зазначив міський голова, “сьогодні створюємо, як ви знаєте, нову рекреаційну зону, на яку вже очікують багато киян. Вона зʼєднає між собою парк Наталка, набережну та острів Оболонський, куди вестиме новий пішохідний міст".

“В рамках облаштування зони поруч, на вул. Прирічній, зводимо паркінг - і для безпеки, і для комфорту відвідувачів. Його підземна частина буде укриття під час повітряних тривог. А наземна - спортивною зоною відпочинку”, - повідомив мер Києва.

За словами Кличка, він хоче продемонструвати, як все виглядатиме, аби не було маніпуляцій, “які намагаються створювати деякі політичні “діячі”.

“Тож, краще один раз побачити, ніж сто разів почути байки маніпуляторів”, - наголосив міський голова.

Читайте також: 7 мальовничих парків Києва

Як повідомляв Укрінформ, столична влада розвиває велику рекреаційну зону, яка включає парк “Наталка”, набережну й острів Оболонський, куди вестиме новий міст.

Фото: Віталій Кличко/Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-