На Харківщині із трьох районів евакуювали майже 11 тисяч людей

На Харківщині із трьох районів евакуювали майже 11 тисяч людей

Укрінформ
У Харківській області евакуювали 10 тисяч 980 людей із Чугуївського, Харківського та Богодухівського районів.

Про це у Фейсбуці повідомив голова Харківської обласної державної адміністрації Олег Синєгубов

За його словами, учора, 22 травня, внаслідок удару КАБ по Шевченківському району Харкова були пошкоджені вікна у трьох багатоквартирних житлових будинках, будівлі двох кафе та автомийка, скління АЗС, СТО, продовольчий магазин, два трамваї та 11 автомобілів, один автомобіль знищений.

У Холодногірському районі внаслідок удару КАБ пошкоджені приміщення підприємства, яке не експлуатувалося, 12 людей постраждали.

У Куп’нську-Вузловому через російський обстріл пошкоджені будинок та газопровід.

У Чугуєві внаслідок обстрілу постраждали восьмеро людей, горіли перший та другий поверхи дитсадка, пошкоджені три багатоквартирні житлові будинки, магазини, офісне приміщення, аптека та 4 автомобілі.

Читайте також: Росіяни за добу понад 50 разів обстріляли прикордоння Харківщини, Сумщини та Чернігівщини

Як зазначив Синєгубов, на Харківському напрямку відбито 8 атак росіян у Липців та Стариці. Тривають бойові дії на напрямку Плетенівка - Вовчанськ. Ситуація контролюється Силами оборони.

На Купʼянському напрямку Сили оборони відбили 22 атаки російських загарбників. Ще тривають чотири бойові зіткнення в районах Берестового та Макіївки. Ситуація контрольована.

Як повідомляв Укрінформ, кількість постраждалих унаслідок ракетної атаки зранку 22 травня по центру Чугуєва зросла до восьми людей.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-