Загарбники протягом доби поранили двох жителів Донеччини

Загарбники протягом доби поранили двох жителів Донеччини

Фото
Укрінформ
Минулої доби, 20 травня, російська армія завдала поранень двом жителям Донецької області.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомив голова Донецької обласної державної адміністрації Вадим Філашкін.

«За 20 травня росіяни поранили 2 жителів Донеччини: у Північному і Єлизаветівці», - повідомив він.

Як наголосив Філашкін, загальна кількість жертв російських військ на Донеччині (1966 загиблих і 4906 поранених) подана без урахування Маріуполя та Волновахи.

Поліція Донецької області додала, що прмія РФ за минулу добу, 20 травня, здійснила 2 360 обстрілів Донецької області, влучання зафіксовані у семи населених пунктах.

«Протягом доби ворог завдав 2360 ударів по регіону. Загарбники гатили авіабомбами, реактивними системами залпового вогню, артилерією, дронами. Від російських обстрілів постраждали 7 населених пунктів… Пошкоджено 17 житлових будинків», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що були обстріляні міста Костянтинівка, Краматорськ, селища Нью-Йорк, Північне, села Білокузьминівка, Єлизаветівка, Завітне.

Зокрема, по Північному окупанти вдарили дроном, де поранили цивільну особу. У Єлизаветівці людина дістала поранення внаслідок артилерійського обстрілу з боку РФ, було пошкоджено й приватну оселю.

Дві керовані авіабомби КАБ-250 Росія скинула на Нью-Йорк, у результаті руйнувань зазнали 13 приватних будинків.

По одному будинку пошкоджено в Костянтинівці, Краматорську та Завітному.

Крім того, вдалося встановити інформацію щодо жителя Красногорівки, який загинув внаслідок російського обстрілу 15 травня. Тіло загиблого транспортовано до моргу групою «Білий Янгол».

Поліцією та СБУ відкрито кримінальні провадження за ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Читайте також: СБУ затримала шпигуна, який готував «прорив» росіян на Покровському напрямку

Як повідомляв Укрінформ, армія РФ протягом 19 травня здійснила 2 404 обстріли Донеччини, влучання зафіксовані у семи населених пунктах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-