Львівські лікарі отримали престижну медичну премію у Швейцарії

Львівські лікарі отримали престижну медичну премію у Швейцарії

Фото
Укрінформ
Інсультна служба Першого медобʼєднання Львова отримала найпрестижнішу професійну відзнаку - ESO Angels на конференції в Швейцарії.

Про це повідомляє у Фейсбуці Перше медобʼєднання Львова, передає Укрінформ.

«Цьогоріч престижною нагородою ESO Angels організація відзначила Інсультну службу Першого медобʼєднання Львова. Наші спеціалісти отримали найвищий статус - діамантовий. Це означає, що наша служба відповідає всім критеріям якості Європейської організації інсультної медицини», - йдеться у повідомленні.

Діамантову нагороду у Швейцарії отримувала завідувачка інсультного відділення лікарні святого Луки - Оксана Пуцило. Також участь у конференції взяли невропатологині Першого медоб’єднання Львова - Катерина Швидка та Руслана Юнко. А нейрохірург лікарні Святого Пантелеймона професор Андрій Нетлюх був не просто слухачем конференції, а й представив свої напрацювання на постерних сесіях.

Читайте також: Програма медгарантій в Україні: безоплатну допомогу при інсульті надають 227 лікарень

Щороку Європейська організація інсультної медицини (European Stroke Organization) проводить European Stroke Organization Conference (ESOC). Це конференція, на якій провідні спеціалісти з усього світу читають лекції та діляться з колегами результатами найновіших досліджень та досягнень у сфері лікування інсультних станів.

Ювілейна 10-та конференція ESOC відбулася у швейцарському Базелі. Там, аби ознайомитися з новими практиками у сфері лікування інсульту, зібралися лікарі з різних країн. Традиційно на цій конференції відзначають фахівців та цілі медичні команди, які зробили внесок у покращення якості практичної медичної допомоги при лікуванні інсульту.

Як повідомляв Укрінформ, у Західноукраїнському дитячому медичному центрі прооперували 6-річного хлопчика, у якого через патологію ниркових артерій виникли проблеми з тиском, через що він мав ризик розвитку інсульту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-