«Білі янголи» доставили продукти у селище Желанне на Донеччині, де залишилися 100 мешканців

«Білі янголи» доставили продукти у селище Желанне на Донеччині, де залишилися 100 мешканців

Відео
Укрінформ
Екіпаж поліцейських «Білі янголи» доставили продуктові набори у прифронтове селище Желанне на Донеччині, де залишилося 100 мешканців.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомила поліція області та опублікувала відео цієї гуманітарної місії правоохоронців в обстрілюваному селищі.

«У Желанне Очеретинської громади «Білі янголи» доставили продуктові набори. В прифронтовому селищі залишаються близько 100 мешканців, які виживають за рахунок гуманітарної допомоги… Поліцейські завезли продукти для кожної родини – 90 наборів. Дорога до селища, якою їздили раніше, повністю прострілюється ворогом, тому тепер екіпаж обрав новий маршрут», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що люди у цьому селищі ночують у підвалі, серед них - літня жінка, яка на початку російської агресії переїхала до Желанного з Авдіївки. Вона рятувалась від російських снарядів, але обстріли тривають і тут.

Читайте також: «Білі янголи» потрапили під потужний обстріл, коли евакуювали пораненого з Очеретиного

«Група все одно мало не потрапила під обстріл – врятувала затримка через пробите колесо», - повідомили правоохоронці у написі під відео.

Як повідомлялося, Донеччина перебуває під постійними обстрілами російських військ, майже щодня страждають цивільні жителі, руйнуються житлові та адміністративні будинки, енергетичні й інфраструктурні об’єкти.

Донецька область має найбільшу протяжність лінії фронту, яка становить близько 300 км.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-