Росіяни за добу вбили трьох жителів Донеччини

Росіяни за добу вбили трьох жителів Донеччини

Укрінформ
Російська армія за минулу добу вбила трьох жителів Донецької області.

Про це у Фейсбуці повідомив голова Донецької обласної державної адміністрації Вадим Філашкін, передає Укрінформ.

"За 13 квітня росіяни вбили трьох жителів Донеччини: двох у Нетайловому й одного - у Новоселидівці. Ще п'ятеро людей в області за добу дістали поранення", - зазначив Філашкін.

Читайте також: Російські війська обстріляли з артилерії Гуляйполе, двоє людей поранені

Начальник ОВА також повідомив, що загалом російські війська за минулу добу 15 разів обстріляли населені пункти Донецької області.

"У Богоявленці Вугледарської громади поранено людину. У Мар'їнській громаді поранено людину у Красногорівці, обстрілів зазнали Антонівка, Катеринівка і Максимільянівка. В Очеретиному двоє людей поранені. У Селидовому пошкоджені п'ять п'ятиповерхівок, два приватні будинки, три адмінбудівлі і шість господарчих будівель. У Новоселидівці Курахівської громади одна людина  поранена, пошкоджені 15 приватних будинків" - написав Філашкін у Телеграмі.

У Лимані Краматорського району пошкоджено інфраструктурний об'єкт, обстрілів також зазнали Ямполівка, Терни, Іванівка і Зарічне. У Зорі Іллінівської громади пошкоджено 1 об'єкт. Під ворожим вогнем опинились околиці Костянтинівської громади.

Читайте також: Внаслідок ворожих обстрілів на Херсонщині є влучання у припортову інфраструктуру

У Часовоярській громаді пошкоджені 11 приватних будинків і багатоповерхівка. У Сіверську пошкоджений будинок.

Начальник ОВА уточнив, що загальна кількість жертв російських загарбників на Донеччині подана без урахування Маріуполя та Волновахи.

Як повідомляв Укрінформ, 13 квітня росіяни скинули авіабомбу на багатоповерхівку в Очеретиному на Донеччині. Також ворог обстріляв Нетайлове, Новоселидівку та Красногорівку. Там загинули троє людей, одна людина поранена.

Фото: Вадим Філашкін

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-