Американські благодійники передали громаді Херсонщини екскаватор-навантажувач

Американські благодійники передали громаді Херсонщини екскаватор-навантажувач

Укрінформ
На Херсонщині громада Асканія-Нова отримала екскаватор-навантажувач від американських благодійників, який залучатимуть для відновлення після деокупації громади, а наразі техніка працюватиме для відбудови Високопільської громади.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Херсонська ОВА.

«Громада Асканія-Нова отримала техніку для відновлення від американських благодійників. Новий екскаватор-навантажувач з навісним обладнанням допоможе у відновлення території громади після деокупації. А зараз техніку використовуватимуть працівники КП «Асканія-Нова» для відбудови Високопільської громади», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що ця допомога надійшла в межах ініціативи «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE). Програма реалізується Global Communities та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

Читайте також: У Херсонській громаді не закрили жодного закладу культури - МВА

Як повідомлялося, у Нововоронцовці на Херсонщині, завдяки співпраці з Програмою USAID DOBRE, створили проєкт дизайну паркової зони.

На Херсонщині Станіславська громада отримала сільськогосподарську техніку в межах ініціативи DOBRE.

Окрім того, як передавав Укрінформ, керівники військових адміністрацій окупованих громад мають план, як діяти після визволення.

ЗСУ восени 2022 року визволили правобережну частину Херсонської області, зокрема місто Херсон. Частина області, розташована на лівому березі Дніпра, тимчасово захоплена російськими військами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-