У Кривому Розі відкрили центр рекрутингу для ЗСУ

У Кривому Розі відкрили центр рекрутингу для ЗСУ

Фото
Укрінформ
У Кривому Розі розпочав роботу рекрутинговий центр української армії.

Про це повідомив у Телеграмі голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул, передає Укрінформ.

«Для бажаючих захищати Батьківщину в Кривому Розі відкрили Центр рекрутингу для Збройних Сил України. Це - спільний проєкт Міністерства оборони України, Генштабу ЗСУ та Дніпропетровської ОВА реалізований у нас у місті за участю міської влади. Він покликаний побудувати прозору та ефективну модель залучення добровольців до українського війська», - написав Вілкул.

Він додав, що тут кожен охочий зможе отримати інформацію щодо можливості застосування своїх професійних навичок у Силах оборони країни. Рекрутери надаватимуть інформацію щодо вакансій, консультуватимуть і проводитимуть профорієнтаційні тести, а також супроводжуватимуть кандидатів на шляху до призначення на обрану посаду в армії. Все максимально відкрито і прозоро - кожен обирає сам не лише частину, а й спеціальність, за якою хоче служити. Цей алгоритм доведено до кожної військової частини, навчального центру та ТЦК та СП.

У Кривому Розі відкрили центр рекрутингу для ЗСУ / Фото: Telegram/Олександр Вілкул

У центрі вже доступні сотні вакансій військових частин ЗСУ, Національної Гвардії України та Територіальної оборони. Позиції охоплюють не тільки бойові, а й підтримуючі напрямки, включаючи: кухарів, водіїв, бойових медиків, ремонтників техніки, операторів БпЛА та багато інших.

Читайте також: На сайті АрміяInform запрацював агрегатор вакансій до Сил оборони

Отримати інформацію щодо можливого працевлаштування в ЗСУ можна, завітавши до Центру рекрутингу особисто за адресою пл. Молодіжна,1 (Центр надання адміністративних послуг «ВІЗА»).

Як повідомляв Укрінформ, в лютому у Львові відкрили перший в Україні центр рекрутингу української армії, який є незалежним від центрів комплектування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-