У Львові відкрили перший в Україні рекрутинговий центр для ЗСУ

У Львові відкрили перший в Україні рекрутинговий центр для ЗСУ

Фото
Укрінформ
У Львові відкрили перший в Україні центр рекрутингу української армії, який є незалежним від центрів комплектування. Це пілотний проєкт МОУ та Львівської міської ради.

Про це повідомляє в Телеграмі Львівський обласний ТЦК та СП, передає Укрінформ.

«У центрі рекрутингу, який запрацював за адресою: вул. Костя Левицького 67, можна буде дізнатися всю актуальну інформацію про вакансії у ЗСУ. Важливо, що центр не матиме відношення до структур ТЦК, а рекрутери не є військовослужбовцями. Тут не вручатимуть повісток, а лише надаватимуть консультації», - йдеться у повідомленні.

У Львові відкрили перший в Україні рекрутинговий центр для ЗСУ / Фото: Анастасія Смольєнко. Укрінформ

У приміщенні нового центру рекрутингу ЗСУ щодня працюватимуть п’ять рекрутерів, які консультуватимуть усіх бажаючих щодо роботи в українському війську.

Читайте також: На деякі військові вакансії претендують до 80 осіб - керівник рекрутингової агенції

На відкритті були присутні начальник Львівського ОТЦК та СП полковник Артур Ніязов, міський голова Львова Андрій Садовий та уповноважений представник Міністерства оборони з питань рекрутингу Олексій Бежевець.

Як повідомляв Укрінформ, Львівщина стане першим регіоном, де втілюватиметься пілотний проєкт реформи ТЦК та СП. В області оберуть три громади, які візьмуть у цьому участь, щоб довести, що центри комплектування можуть виконувати не лише мобілізаційну, а й соціальну функцію, зокрема у підтримці сімей військових та ветеранів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-