Карандєєв обіцяє компроміс для покращення роботи журналістів на правобережжі Херсонщини - ЗМІ

Карандєєв обіцяє компроміс для покращення роботи журналістів на правобережжі Херсонщини - ЗМІ

Укрінформ
Т.в.о міністра культури та інформполітики Ростислав Карандєєв пообіцяв знайти компромісне рішення, яке дозволить покращити роботу журналістів на правобережжі Херсонщини.

Як повідомляє херсонське видання «Мост», про це він заявив у Херсоні, передає Укрінформ.

«Поділяю вашу стурбованість, але не поділяю оцінювання якості роботи Наталі Гуменюк (начальниця Об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України - ред.) - я недостатньо компетентний, щоб прийняти рішення і оцінити її роботу, але я покладаюсь на ваші слова, що є проблеми. Їх треба вирішувати через комунікацію. Якщо проблему вирішити неможливо, треба долучати інших учасників комунікації», - зазначив Карандєєв.

Т.в.о міністра додав, що Міністерство культури та інформаційної політики не було долучене до механізмів висвітлення подій на звільненій території області, однак він готовий надати послуги, як переговорник, щоб задовольняти потреби в доступі до інформації.

За його словами, це - більше прерогатива Міноборони.

«Однак розуміючи, що від цього залежить якість інформаційного продукту, який отримують люди, ми займемося цим, і я дам той рецепт який вас задовольнить», - наголосив Карандєєв.

Читайте також: Гуменюк - про ситуацію на Херсонщині: Правий берег укріплений, у ворога немає шансів на просування

Як підкреслюється, раніше журналістка Bihus.Info Анна Калюжна зазначила, що «замість захисників Херсонщини аудиторія українських медіа бачить начальницю Об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталію Гуменюк».

Як повідомлялося, Карандєєв сьогодні перебуває на Херсонщині з робочим візитом. Він зустрівся з керівниками закладів культури області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-