Удар по Харкову: кількість постраждалих зросла до п'яти

Удар по Харкову: кількість постраждалих зросла до п'яти

Фото
Укрінформ
Кількість постраждалих через удар російських військ по житловому кварталу Шевченківського району Харкова зросла до п'ятьох осіб.

Про це Харківська обласна прокуратура повідомила у Телеграмі, передає Укрінформ.

Зокрема, 45-річний чоловік дістав уламкові поранення. У чотирьох жінок віком від 37 до 72 років діагностована гостра реакція на стрес.

Прокурори спільно зі слідчими поліції задокументували наслідки ворожої атаки. За фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 Кримінального кодексу України) розпочате досудове розслідування.

Встановлено, що через ворожий удар пошкоджень зазнали щонайменше 13 багатоповерхівок та приватних будинків, а також навчальні заклади, кафе, гуртожиток, готель, автомобілі, гаражі тощо.

Читайте також: Росіяни обстріляли з «Градів» Гуляйполе, загинули троє цивільних

За попередніми даними, загарбники запустили по місту з літака два "уніфіковані міжвидові плануючі боєприпаси".

Як повідомляв Укрінформ, близько 11:45 7 квітня російські загарбники із застосуванням літака здійснили з території Бєлгородської області масований обстріл центральної частини Харкова.

Два ворожі боєприпаси влучили на територію подвір’я житлової забудови в Шевченківському районі міста за 80 метрів від входу до центрального парку відпочинку, де на той час перебували багато людей, зокрема діти. Повідомлялося про трьох постраждалих.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-