У прифронтових регіонах - нові відключення абонентів і пошкодження електромереж

У прифронтових регіонах - нові відключення абонентів і пошкодження електромереж

Укрінформ
У прифронтових регіонах України через ворожі обстріли є нові відключення абонентів та пошкодження мереж, відновлювальні роботи тривають.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міністерство енергетики України.

Зазначається, що в Дніпропетровській області внаслідок бойових дій знеструмлені 595 точок обліку.

У Новомосковському районі з технологічних причин від газопостачання відключилися 1018 абонентів, девʼять комунально-побутових та три промислових об’єкти.

Минулої доби у Донецькій області через ворожі обстріли вимикалися 13,1 тис. точок обліку в чотирьох населених пунктах. Ремонтні бригади заживили 12,4 тис. абонентів. Залишаються знеструмленими 44,5 тис. абонентів у 86 населених пунктах.

У Запорізькій області минулої доби через бойові дії вимикалися 38 абонентів, усіх заживлено. З технологічних причин знеструмлювалися 6211 точок обліку, всіх споживачів також підключено до мережі. Залишаються без напруги через бойові дії 3730 абонентів.

У Сумській області через бойові дії залишаються знеструмленими близько 10 тис. абонентів у 77 населених пунктах.

Внаслідок ворожих обстрілів у Харківській області залишаються знеструмленими 17 тис. абонентів. Діють графіки погодинних відключень, загалом знеструмлено 300 тис. точок обліку.

У Харкові минулої доби упродовж дня сталося три випадки, коли невідомі особи перекривали газові крани на під’їздах житлових будинків. Загалом без газу залишалися 30 квартир. Аварійні бригади відновили газопостачання всіх споживачів.

Через бойові дії в Херсоні залишаються відключеними 3890 точок обліку.

У Херсонській області енергетики заживили 541 абонента у трьох населених пунктах, які були відключені після обстрілів. Залишаються знеструмленими майже 26 тис. точок обліку в 45 населених пунктах.

У Чернігівській області внаслідок ворожих обстрілів залишаються знеструмленими 1285 абонентів у 22 населених пунктах.

Читайте також: У РНБО обговорили заходи посилення нацбезпеки в енергетичній сфері

Як повідомляв Укрінформ, станом на 6 квітня в українській енергосистемі ситуація контрольована, енергосистема збалансована. Дефіциту електроенергії не передбачається.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-