На окуповане Рубіжне з російського літака впала авіабомба

На окуповане Рубіжне з російського літака впала авіабомба

Укрінформ
У тимчасово захопленому Рубіжному Луганської області авіабомба випала з російського літака.

Про це у Фейсбуці повідомляє Луганська обласна державна адміністрація, передає Укрінформ.

Авіаційна бомба впала з російського винищувача неподалік залізничного вокзалу.

"Про кількість жертв не повідомляють, вцілілих евакуювали та тримають разом", - зазначили в ОДА і нагадали, що минулого разу після сходження бомби, коли люди повернулися до своїх домівок, вони недорахувалися багатьох цінних речей.

Як ідеться в повідомленні, у містах так званої "ЛНР" співробітники військкоматів шукають чоловіків адресно. За цей час загарбники влаштували достатньо заходів, де необхідно було з’явитися особисто та уточнити власні персональні дані.

"Тільки на останніх виборів Путіна осіб чоловічої статі перераховували щонайменше двічі – під час побудинкових обходів та безпосередньо у дні голосування. Раніше – примусова паспортизація, збір даних в освітніх закладах та на підприємствах, обмеження в отриманні соціальних, адміністративних, медичних послуг", - зауважили в ОДА.

За словами начальника обласної військової адміністрації Артема Лисогора, "доки на Куп’янському напрямку відносна тиша, на Лиманському ворог майже щоденно штурмує Білогорівку. Там наші бійці стримують наземні атаки противника, перебуваючи під тиском авіації та артилерії різних калібрів. За учора відбито декілька штурмів росіян".

Як зазначив Лисогор, "під удари з повітря потрапили Стельмахівка та Білогорівка. Вогонь противник відкривав по Невському".

Читайте також: З окупованої частини Луганщини до Росії вивозять зернові, вугілля, ліс і металолом

Як повідомляв Укрінформ, у січні під час прольоту над Луганщиною російський літак скинув фугасну авіабомбу на Рубіжне.

Фото: Трибун

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-