На Херсонщині минулої доби внаслідок обстрілів загинула людина, ще одна - поранена

На Херсонщині минулої доби внаслідок обстрілів загинула людина, ще одна - поранена

Укрінформ
У Херсонській області минулої доби внаслідок обстрілів загинула людина, ще одну особу поранено.

Про це у Телеграмі повідомив начальник Херсонської ОВА Олександр Прокудін, передає Укрінформ.

«Через російську агресію 1 людина загинула, ще 1 - дістала поранення», - повідомив Прокудін.

За його словами, минулої доби окупанти обстрілювали Білозерку, Велетенське, Кізомис, Садове, Берислав, Золоту Балку, Новоолександрівку, Шляхове, Нововоронцовку, Осокорівку, Тягинку та Херсон. Пошкоджень зазнали багатоповерхівка та два приватні будинки.

Крім того, зафіксовані влучання у вежу стільникового зв'язку та складське приміщення.

У Херсонській міськраді уточнили, що два приватні будинки та багатоповерхівка пошкоджені внаслідок обстрілу обласного центру.

Читайте також: На фронті за добу - 72 зіткнення, авіація ЗСУ завдала 10 ударів по ворогу

Загалом Херсонська міська територіальна громада за добу зазнала 7 обстрілів, ураження зафіксовані в Херсоні та Садовому.

Водночас начальник Бериславської РВА Володимир Літвінов повідомив у Телеграмі, що поблизу с. Тополине загинув чоловік, який підірвався на невідомому вибухонебезпечному предметі.

«Через підрив на невідомому вибухонебезпечному предметі поблизу с.Тополине загинув 50-річний чоловік», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що унаслідок ворожих атак з БПЛА в Бериславі поранення отримав 45-річний чоловік.

Крім того, за медичною допомогою звернулася 53-річна жінка з Берислава, яка отримала поранення через скид вибухівки із БПЛА 28 березня.

Загалом, за словами Літвінова, протягом доби під ворожим вогнем окупантів опинилися Бериславська, Нововоронцовська, Новоолександрівська та Тягинська територіальні громади. Серед них - Берислав, село Шляхове, селище Нововоронцовка, села Осокорівка, Золота Балка, Новоолександрівка та Тягинка. Пошкоджено складські приміщення у с.Золота Балка. Використовуючи безпілотні літальні апарати окупанти атакували Берислав та Новоолександрівку. Пошкоджено вежу мобільного зв'язку у селі Новоолександрівка.

Як повідомляв Укрінформ, 28 березня на Херсонщині внаслідок російської агресії одна людина загинула і восьмеро дістали поранення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-