Внаслідок обстрілу Херсона постраждав іноземець

Внаслідок обстрілу Херсона постраждав іноземець

Укрінформ
Внаслідок обстрілу Херсона протягом минулої доби постраждав іноземець - 43-річний чоловік доглядав за судном і потрапив під мінометний вогонь.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє поліція Херсонської області у зведенні за минулу добу.

За даними правоохоронців, іноземець попав під ворожий обстріл у прибережній частині міста. У чоловіка діагностували вогнепальне поранення грудної клітини.

«По мирних житлових кварталах Херсона противник гатив із різного виду озброєння, намагаючись завдати якомога більшої шкоди житловій забудові, промисловим та об’єктам життєзабезпечення обласного центру», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у центральній частині міста артилерійськими снарядами пошкоджено багатоповерховий будинок та будівлю торгівельного центру, у Корабельному районі - обладнання заводу.

Читайте також: На Херсонщині двоє цивільних підірвалися на ворожій міні, один з них загинув

У прибережній частині в результаті артилерійського обстрілу пошкоджені територія підприємства, багатоповерховий і приватний будинки.

За минулу добу поліція відреагувала на 182 заяви і повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події. Відкрито 16 проваджень за ст. 438 «Порушення законів та звичаїв війни» Кримінального кодексу України.

Як повідомляв Укрінформ, війська РФ минулої доби обстріляли 17 населених пунктів на Херсонщині - загинули двоє людей, ще четверо зазнали поранень.

Фото ілюстративне: Кирило Тимошенко / Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-