На Сумщині запровадили обмеження на продаж алкоголю

На Сумщині запровадили обмеження на продаж алкоголю

Укрінформ
У Сумській області відсьогодні запровадили обмеження на продаж алкогольних напоїв.

Про це повідомила у Фейсбуці пресслужба Сумської ОВА, передає Укрінформ.

Зазначається, що спільний наказ підписали голова Сумської обласної державної адміністрації – начальник обласної військової адміністрації Володимир Артюх та командир оперативно-тактичного угруповання "Сіверськ" Дмитро Красильников.

"Заборонити до особливого розпорядження, але не пізніше, ніж час дії правового режиму воєнного стану, на території Сумської області, крім територій можливих або активних бойових дій, для яких дата припинення можливості бойових дій або завершення бойових дій не визначена, реалізацію алкогольних напоїв у роздрібній торговельній мережі та в закладах ресторанного господарства з 21:00 до 8:00 наступного дня", - йдеться у документі.

Водночас на територіях можливих або активних бойових дій заборона на продаж алкогольних напоїв діятиме у роздрібній торговельній мережі та кафетеріях, крім суботи та неділі, за винятком продажу слабоалкогольних напоїв, вин та пива, з 11:00 до 19:00. У закладах ресторанного господарства (крім кафетеріїв) продаж алкогольних напоїв заборонено з 21:00 до 11:00 наступного дня.

Читайте також: На деокупованій Херсонщині заборонили продаж алкоголю в 160 населених пунктах

На територіях у межах пʼятикілометрової зони від державного кордону у роздрібній торговельній мережі, кафетеріях, закладах ресторанного господарства продаж алкогольних напоїв заборонено, за винятком продажу слабоалкогольних напоїв, вин та пива з 11:00 до 19:00.

Як повідомляв Укрінформ, у Вінницькій області за наказом начальника ОВА з 27 вересня 2023 року заборонили продаж алкоголю вночі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-