У Запоріжжі кількість постраждалих унаслідок удару РФ збільшилася до 27

У Запоріжжі кількість постраждалих унаслідок удару РФ збільшилася до 27

Фото
Укрінформ
У Запоріжжі кількість постраждалих унаслідок удару РФ збільшилася до 27. Пошуково-рятувальні роботи на місцях ліквідації наслідків ворожих ракетних ударів завершили, розбір та демонтаж зруйнованих конструкцій призупинений до завтра.

Про це Державна служба України з надзвичайних ситуацій повідомила у Фейсбуці, передає Укрінформ.

За даними ДСНС, кількість постраждалих збільшилася до 27, у тому числі 2 дітей.

Повідомляється, що також надзвичайники ліквідували пожежу на обʼєкті критичної інфраструктури, допомагали комунальним службам демонтовувати аварійні конструкції.

Психологи ДСНС працювали із постраждалими внаслідок ворожої атаки цивільними.

Читайте також: У Запоріжжі внаслідок ракетної атаки зруйновані 10 будинків, пошкоджені 37

Як повідомляв Укрінформ, у ніч на 22 березня російські загарбники здійснили на Україну масовану повітряну атаку із застосуванням понад 150 ракет та ударних дронів.

Із четвертої години ранку ворог почав бити ракетами по Запоріжжю та області. Пролунало близько 20 вибухів. Пошкоджень зазнали об'єкти інфраструктури й десятки приватних будинків, деякі будинки повністю зруйновані. Серйозних руйнувань зазнала Дніпровська ГЕС. Наразі рух нею закритий.

Начальник Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив, що внаслідок ворожого удару загинули восьмирічна дівчинка та її батько, а також 62-річний чоловік – водій тролейбуса, який рухався греблею ДніпроГЕСу.

Фото: ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-