У Полтаві відкрили четвертий в Україні Центр рекрутингу ЗСУ

У Полтаві відкрили четвертий в Україні Центр рекрутингу ЗСУ

Фото
Укрінформ
За ініціативи Міністерства оборони, Генштабу ЗСУ та за підтримки Полтавської ОВА в Полтаві відкрився Центр рекрутингу ЗСУ. Це вже четвертий такий центр в Україні за два місяці.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Міноборони

«Наразі у центрі вже доступні сотні вакансій у військових частинах ОК «Схід», Національної гвардії України, ТРО. Серед них: оператори БПЛА, водії, спеціалісти з ремонту техніки, медики. Всі вони доступні як для чоловіків, так і жінок. Мінімальне грошове забезпечення на посаді становить 20 тисяч гривень. Також виплачується додаткова винагорода залежно від місця проходження служби», – цитує пресслужба уповноваженого Міноборони з питань рекрутингу Олексія Бежевця. 

Як зазначається, цивільні спеціалісти забезпечать якісний прийом та консультацію з усіх питань.

У Полтаві відкрили четвертий в Україні Центр рекрутингу ЗСУ / Фото: МОУ

Головний спеціаліст відділу розвитку рекрутингу Головного управління персоналу Генштабу ЗС України полковник Олексій Панов пояснив, що спеціально розроблений алгоритм рекрутингу дозволяє максимально спростити процес підбору посади, а також військової частини кандидатом на військову службу за контрактом. 

«Цей механізм розроблено спільно Генеральним штабом та Міноборони для застосування у рекрутингових центрах та під час пошуку місця служби через онлайн-платформи. Зазначений алгоритм спрощує процес підбору посад та військових частин для кандидатів», – зазначив Панов.

Читайте також: У Дніпрі відкрився перший рекрутинговий центр

У пресслужбі також запевнили, що кожен, хто прийде, буде оформлений саме в ту бригаду і на ту посаду за фахом, яку він забажає. 

Отримати повну інформацію з питань, які цікавлять, можна завітавши у полтавський центр рекрутингу або за номером телефону +380 (66) 342-77-28. 

Ознайомитись з переліком доступних вакансій для служби в лавах ЗСУ можна на порталі Центру рекрутингу української армії.

Як повідомляв Укрінформ, 19 березня у Запоріжжі відкрився Центр рекрутингу української армії, який є незалежним від Територіальних центрів комплектування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-