Верещук закликала евакуйованих жителів Донеччини поки не повертатись додому

Верещук закликала евакуйованих жителів Донеччини поки не повертатись додому

Укрінформ
Віцепрем’єр-міністр, міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук закликала мешканців Донецької області, які були евакуйовані, не повертатися до своїх домівок, допоки там небезпечно.

Відповідний заклик урядовиця висловила в ефірі телеканалу «Суспільне», передає Укрінформ із посиланням на пресслужбу міністерства.

Посадовиця нагадала, що з 23 березня евакуаційний поїзд із Покровська змінить місце прибуття. Раніше він курсував на Житомирщину, тепер естафету переймають Рівненщина і Волинь.

Верещук запевнила, що держава допомагатиме евакуйованим із виплатами, розселенням та отриманням всього необхідного для подальшого проживання.

Водночас вона застерегла тих, хто евакуюється, від завчасного повернення до своїх домівок.

Читайте також: З Торецької громади від початку року вивезли майже сто дітей, ще 14 залишаються

«Я дуже прошу людей, які виїжджають в евакуацію, не повертатися до своїх домівок, допоки там небезпечно. Щоб не нехтувати своїм життям і здоров’ям та своїх близьких. А також мати змогу продовжувати отримувати всі передбачені державою виплати», – резюмувала віцепрем’єрка.

Як повідомляв Укрінформ, у місті Часів Яр Донецької області досі залишаються 790 людей, більшість з яких люди похилого віку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-