Гімн Росії, триколор і збирання дронів: як у школах на ТОТ зомбують українських дітей

Гімн Росії, триколор і збирання дронів: як у школах на ТОТ зомбують українських дітей

Укрінформ
На тимчасово окупованих територіях в школах посилюється російська пропаганда і зомбування дітей. Зокрема, на ТОТ Запорізької області після незаконних "виборів" президента РФ, у кожній школі підніматимуть триколор та співатимуть гімн Росії.

Про це в Телеграмі повідомляє начальник Запорізької ОВА Іван Федоров, передає Укрінформ.

“Зомбування наших дітей на ТОТ досягло максимального рівня. Відтепер у кожній школі буде обов'язковою процедура підняття ворожого триколору та спів гімну окупантів. Вчити гімн країни-терориста наших дітей змушували давно. Проте тепер зомбування досягло нових масштабів”, - написав він.

Федоров нагадав, що раніше росіяни на ТОТ прибрали зі шкільної програми українську мову та вилучили усі книжки.

Читайте також: Ворог веде ідеологічну обробку українських дітей на ТОТ за окремими інструкціями - правозахисники

Як розповіла керівник об’єднаного пресцентру Оперативного командування "Південь" Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону "Єдині новини", на тимчасово окупованій Херсонщині, Запоріжжі та у Криму відбувається мілітаризація молоді. "Мілітаризація починається від загальної стройової підготовки навіть на уроках фізкультури, а також до зборів дронів на уроках праці", - сказала вона.

За словами Гуменюк, це є кричущим порушенням Міжнародного гуманітарного права. Зі свого боку, українська сторона усе фіксує і готує матеріали для реагування на міжнародному рівні.

Читайте також: Загарбники на окупованих територіях постійно зомбують українських дітейФедоров

Як повідомлялось, на тимчасово окупованих територіях загарбники провели так звані "вибори" президента РФ. Вони заявили, що російський диктатор Володимир Путін переміг з результатом нібито понад 87% голосів.

Фото ілюстративне, Андрющенко Time

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-