У Харкові кількість поранених зросла до восьми - двоє з них у важкому стані

У Харкові кількість поранених зросла до восьми - двоє з них у важкому стані

Фото
Укрінформ
Кількість постраждалих після ракетного обстрілу одного з районів Харкова зросла до восьми.

Про це начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Станом на зараз кількість постраждалих зросла до восьми. Із них сім осіб госпіталізовано, одній людині надана допомога на місці. П’ять людей загинули. Інформація оновлюється», - написав Синєгубов.

Читайте також: Для удару по Харкову армія РФ використала протикорабельну ракету Х-35

На момент російського удару у виробничій будівлі в Харкові перебували 65 людей - усі цивільні. Про це написав у Фейсбуці начальник Слідчого управління ГУ Нацполіції в Харківській області Сергій Болвінов.

“Всі жертви денного обстрілу Харкова - цивільні. Ми відібрали зразки ДНК всіх п'яти тіл, криміналісти працюватимуть всю ніч. Маємо встановити та порівняти з тими зразками, які надали родичі ймовірних жертв. Попередньо загиблі - це дві жінки та троє чоловіків. Загалом в будівлі на момент обстрілу було 65 людей... Двоє з них - у важкому стані, ще четверо теж у лікарні”, - повідомив Болвінов.

Він додав, що швидкість ракети у момент влучання могла бути понад 1000 кілометрів на годину.

Як повідомлялося, близько 13 години у Харкові пролунав вибух. Ворог влучив у виробничу будівлю, в якій розташовано типографію, цех із виробництва меблів і лакофарбової продукції, орендували приміщення до 20 приватних підприємців. Після удару почалася пожежа: за дві години з площі 2 тис. кв. м вона поширилася на 10 тис. Вогонь локалізували. Станом на 18:00 було відомо про п’ятьох загиблих і сімох поранених, шестеро з яких госпіталізовані.

Під завалами, за даними ОВА, можуть перебувати до 10 людей. Дістатися до них неможливо через масштабну пожежу.

За даними начальника поліції Харківщини Володимира Тимошка, для удару по Харкову росіяни використали протикорабельну ракету Х-35.

Фото: Сергій Болвінов/Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-