Війська РФ за добу поранили п'ятьох цивільних на Донеччині

Війська РФ за добу поранили п'ятьох цивільних на Донеччині

Укрінформ
Минулої доби у Донецькій області внаслідок обстрілів поранень зазнали п'ятеро мирних жителів.

Про це повідомив начальник Донецької ОВА Вадим Філашкін уТелеграмі, передає Укрінформ.

"За 19 березня росіяни поранили 5 жителів Донеччини: 4 у Селидовому і 1 у Нью-Йорку", - зазначив Філашкін.

Згідно з оприлюдненою ним інфографікою, загалом від початку повномасштабної війни на Донеччині загинуло 1886 людей і 4724 особи зазнали поранень. Дані наведені без урахування жертв у Маріуполі та Волновасі.

Пізніше Філашкін додав, що загалом за добу росіяни 12 разів обстріляли населені пункти Донеччини. У селі Новобахмутівка Очеретинської громади Покровського району зруйновано 3 будинки. У Красногорівці повторно пошкоджена п'ятиповерхівка.

За його словами, у Лиманській громаді Краматорського району пошкоджено 5 будинків: 3 - у Зарічному і 2 - у Рідкодубі. У селі Романівка Іллінівської громади пошкоджено 5 будинків. У зоні ураження опинилася житлова забудова у селах Предтечине і Миколаївка Костянтинівської громади. У Краматорську ракетного удару зазнала промзона.

У Нью-Йорку Бахмутського району поранено людину, пошкоджено шість будинків. У Часовоярській громаді пошкоджені чотири будинки, у Сіверську - один будинок. У Соледарській громаді під вогнем опинилися села Роздолівка і Федорівка, у Званівській - Переїзне і Верхньокам'янське.

Крім цього, зазначив начальник ОВА, з лінії фронту було евакуйовано 706 осіб, у тому числі 62 дитини.

Читайте також: Поліція показала наслідки ракетного удару по Селидовому на Донеччині

Як повідомлялося, російські війська вночі обстріляли Синельниківський район Дніпропетровської області, постраждали щонайменше п'ятеро людей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-