В Одесі уточнили ситуацію з госпіталізованими внаслідок атаки РФ: у тяжкому стані - 11 постраждалих

В Одесі уточнили ситуацію з госпіталізованими внаслідок атаки РФ: у тяжкому стані - 11 постраждалих

Укрінформ
В Одесі, за уточненими даними, в лікарнях залишаються 38 постраждалих внаслідок ракетного удару 15 березня, з них 11 - у тяжкому стані.

Про це в ефірі всеукраїнського телемарафону «Єдині новини» зазначив заступник начальника Одеської ОВА Андрій Фігель, передає Укрінформ.

«Станом на зараз 38 людей знаходяться у медичних закладах. За уточненою інформацією, 11 людей перебувають у важкому стані. Наші лікарі роблять все можливе та неможливе, щоб урятувати кожне життя», - зазначив Фігель.

Він уточнив, що серед госпіталізованих четверо постраждалих співробітників ДСНС та один водій «швидкої». Двоє рятувальників у важкому стані, інші двоє - в стані середньої важкості.

Читайте також: Труханов розповів про ліквідацію наслідків ракетного удару по Одесі

Щодо порушених внаслідок російської атаки газо- і електропостачання заступник начальника ОВА поінформував, що без світла наразі залишаються чотири домогосподарства, їх планують заживити протягом години-двох. Без газопостачання залишилося 800 абонентів, найближчим часом його відновлять для 300 домоволодінь, решті - до кінця дня.

Як повідомляв Укрінформ, 15 березня російські загарбники вдарили по Одесі ракетами «Іскандер-М». Унаслідок атаки загинула 21 людина, кількість поранених перевищує 70 осіб.

16 березня на Одещині оголосили днем жалоби.

Фото: ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-