Жителів Бердянська просять уникати контактів із представниками «виборчих дільниць»

Жителів Бердянська просять уникати контактів із представниками «виборчих дільниць»

Укрінформ
На тимчасово окупованих територіях України завершуються незаконні "вибори президента РФ". Українська влада закликає жителів захоплених міст уникати контактів із представниками "виборчих дільниць" та в жодному випадку не з'являтися на самі дільниці.

Про це у Телеграмі повідомила начальниця Бердянської МВА Вікторія Галіціна, передає Укрінформ.

"Відсьогодні, з 15 березня, розпочався фінальний етап псевдовиборів. Упродовж двох днів окупанти носитимуть урни для голосування по місту, а в неділю, 17 березня, відкриються "виборчі дільниці", - написала Галіціна.

Галіціна закликала бердянців у ці останні три дні псевдовиборів бути максимально обачними та обережними: за можливості уникати контактів з представниками "виборчих дільниць" та в жодному випадку не з'являтися на самі дільниці.

Як повідомлялося, так звані вибори президента РФ відбудуться протягом трьох днів - з 15 по 17 березня 2024 року. У грудні Центральна виборча комісія Росії ухвалила постанову про проведення незаконних "президентських виборів" у березні 2024 року на тимчасово окупованих територіях України.

Читайте також: У Генічеську загарбники силоміць змушують до «голосування» на виборчих дільницях

У МЗС України заявили, що проведення так званих виборів президента РФ на тимчасово окупованих територіях України – Автономній Республіці Крим та місті Севастополі, частинах Донецької, Луганської, Запорізької та Херсонської областей України - є незаконним та не матиме жодних правових наслідків.

Сполучені Штати та низка інших країн засудили організацію режимом РФ виборів на тимчасово окупованих територіях України. Крім того, в Держдепартаменті США пригрозили відповідальністю всім долученим до цього процесу, а також тим, хто погодився виступити міжнародними спостерігачами.

Фото: Дементій Білий, Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-