Пропонувала знижки з «Епіцентру»: судитимуть жінку, яка ошукала жителів Ірпеня на ₴6 мільйонів

Пропонувала знижки з «Епіцентру»: судитимуть жінку, яка ошукала жителів Ірпеня на ₴6 мільйонів

Укрінформ
У Київській області за шахрайство судитимуть жінку, яка ошукала жителів Ірпеня на більш ніж 6 млн грн, обіцяючи товари зі знижками з будівельного гіпермаркету "Епіцентр".

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Київська міська прокуратура.

Святошинська окружна прокуратура міста Києва скерувала до суду обвинувальний акт щодо 50-річної уродженки Донецької області. Жінку обвинувачують у вчиненні 35 епізодів шахрайства (ч. 1, ч. 2, ч. 3, ч. 4 ст. 190 Кримінального кодексу України).

За даними слідства, обвинувачена вигадала історію про те, вона займається волонтерською діяльністю та має змогу купувати товари зі знижкою від 50% до 70% в мережі будівельно-господарських магазинів "Епіцентр". Жінка пропонувала вигідно придбати як будівельні матеріали, так і різноманітну побутову техніку.

Клієнтів на “товари знижкою” шукала серед знайомих, які розповідали про неї іншим потенційним клієнтам. При цьому жодних знижок у торгівельному центрі вона не мала. Отримані гроші псевдоволонтерка витрачала на власні потреби.

Читайте також: Продавали неіснуючі дрони і авто для ЗСУ: на Одещині викрили шахраїв

Потерпілими, як правило, були жителі Ірпеня, які намагалися закупити будівельні матеріали для відновлення власних помешкань, які постраждали внаслідок російської агресії.

Таким чином зловмисниця заробила трохи більше 6 млн грн, а від її дій постраждало 18 осіб.

Санкція статті передбачає до 8 років позбавлення волі.

Як повідомляв Укрінформ, у Києві шахраї, які видавали себе за працівників ТЦК та ДБР, під погрозами відправки на фронт ошукали киянина на 1,7 мільйона гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-