Горіли автобуси та легковики: у Херсоні показали наслідки ворожого обстрілу

Горіли автобуси та легковики: у Херсоні показали наслідки ворожого обстрілу

Відео
Укрінформ
У Херсоні внаслідок ранкового ворожого обстрілу горіло автотранспортне підприємство у Центральному районі, палали автобуси та легковики, о 8 годині ранку пожежу ліквідували.

Про це у Фейсбуці повідомив начальник Херсонської МВА Роман Мрочко, який оприлюднив відповідне відео, передає Укрінформ.

«Сьогодні після 4.00 армія РФ з тимчасово окупованого лівобережжя атакувала АТП у Центральному районі Херсона. Внаслідок цього на території підприємства виникла пожежа, яку було ліквідовано близько 8.00», - йдеться у повідомленні.

За даними рятувальників, горіли 3 легкових автівки, 2 автобуси ЛАЗ та мікроавтобус. Кілька одиниць автотранспорту були пошкоджені.

Читайте також: Армія РФ за добу обстріляла дев'ять населених пунктів на Херсонщині

Як повідомляє у Телеграмі МВА, за минулу добу російські війська 7 разів обстріляли населені пункти Херсонської міської територіальної громади. Ураження зафіксовані в Херсоні, Антонівці та Садовому. Зокрема, був пошкоджений приватний будинок та газогін. Унаслідок російських ворожих обстрілів за минулу добу у Херсонській міській територіальній громаді поранених немає.

Як повідомляв Укрінформ, минулої доби російські загарбники обстріляли дев'ять населених пунктів Херсонської області. У Херсоні зафіксовані влучання у припортову інфраструктуру й автотранспортне підприємство, автомобілі та автобуси.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-