На Донеччині фонд захисних споруд цивільного захисту торік збільшено на 109 об'єктів

На Донеччині фонд захисних споруд цивільного захисту торік збільшено на 109 об'єктів

Укрінформ
В Донецькій області фонд захисних споруд цивільного захисту торік збільшено на 109 об'єктів, з початку поточного року цей фонд збільшено ще на 21 об’єкт.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив начальник Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін, який взяв участь у засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під керівництвом віцепрем'єр-міністра з відновлення України — міністра розвитку громад, територій та інфраструктури Олександра Кубракова.

«Для Донеччини ключовим залишається безпекове питання… Фонд захисних споруд цивільного захисту протягом 2023 року було збільшено на 109 об'єктів. З початку поточного року фонд захисних споруд цивільного захисту збільшено на 21 об’єкт. Всього маємо додатково 130 об’єктів», - написав очільник області.

Читайте також: На Донеччині мешканці отримали понад 500 тонн гумдопомоги

Він зазначив, що у регіоні наразі на обліку перебуває 1518 об’єктів фонду захисних споруд цивільного захисту, з яких сховищ – 268, протирадіаційних укриттів – 192, найпростіших укриттів – 932 та швидкоспоруджувальних захисних споруд – 126 одиниць.

Як повідомлялося, на території Донецької області, яка сьогодні контролюється українською владою, наразі проживають близько 514 тисяч людей.

Російські загарбники з грудня 2023 року посилили обстріли населених пунктів Донеччини, тому вирішено продовжити обов’язкову евакуацію населення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-