У Сумах «Шахед» влучив у третій поверх багатоповерхівки, сусідні під'їзди доведеться зносити

У Сумах «Шахед» влучив у третій поверх багатоповерхівки, сусідні під'їзди доведеться зносити

Фото
Укрінформ
У Сумах російський "Шахед" влучив у третій поверх багатоповерхівки, зруйновані квартири із другого по п'ятий поверхи, сусідні під'їзди, скоріш за все, також доведеться зносити.

Про це Сумська МВА повідомила у Телеграмі, передає Укрінформ.

Як зазначив начальник Сумської МВА Олексій Дрозденко, ️внаслідок влучання «Шахеда» у житловий п'ятиповерховий будинок зруйновані квартири з 2-го по 5-ий поверхи. Візуально видно, що "Шахед" влучив у третій поверх багатоповерхівки.

“Три поверхи повністю склалися, я вважаю, що ті під'їзди, які поруч, доведеться зносити”, - повідомив у коментарі Суспільному в. о. міського голови Сум Артем Кобзар.

За його словами, мешканців, які втратили житло, є куди поселити: "Є місця і в області, і у нас у місті. Якщо у людей немає можливості залишитись у родичів, то вони звертаються, і ми будемо розселяти у місті Суми".

Як повідомлялося, за попередньою інформацією МВА, з-під завалів врятовано 10 людей, 8 з яких отримали травми різного ступеня тяжкості.

Наразі аварійно-рятувальні роботи тривають. На місці працюють всі необхідні служби, розгорнуто "пункт незламності" ДСНС, оперативний штаб Сумської міської ради щодо ліквідації НС.

Читайте також: За добу через російські атаки знищені багатоповерхівки у трьох містах України - Клименко

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні вночі росіяни вдарили безпілотником типу "Шахед" по житловій п'ятиповерхівці у місті Суми. Внаслідок влучання ворожого БПЛА, попередньо, пошкоджено 30 квартир, з них 15 – зруйновані. Є поранені та загиблі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-