У Сумах ліквідовують наслідки удару «Шахеда» по житловому будинку

У Сумах ліквідовують наслідки удару «Шахеда» по житловому будинку

Відео
Укрінформ
У Сумах рятувальники ліквідовують наслідки нічного ворожого удару, завданого по багатоповерховому житловому будинку.

Про це повідомили у Телеграмі Рятувальники Сумщини, офіційному каналі УДСНС в Сумській області, передає Укрінформ.

"Уночі 13 березня житловий сектор центральної частини м. Суми було атаковано ворожими БпЛА. Внаслідок влучання значних пошкоджень зазнав 5-ти поверховий житловий будинок. До місця події негайно прибули працівники ДСНС, які приступили до ліквідації наслідків удару. Співробітникам ДСНС вдалось врятувати 10 осіб, з них 5 деблоковано з-під завалів, 8 травмовано. Пошукова операція триває", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що на місці удару проводиться обстеження території, гасіння пожежі, пошукові заходи. Рятувальники використовують техніку для проведення висотних робіт та спецінструменти.

Поруч з місцем удару на базі намету ДСНС розгорнутий пункт незламності для обігріву населення та надання допомоги у вирішенні побутових проблем місцевих мешканців.

Читайте також: Росіяни обстріляли Мирноград, є руйнування п'ятиповерхівки

На місці події працюють психологи ДСНС.

️Аварійно-пошукові роботи тривають.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні вночі росіяни вдарили безпілотником типу "Шахед" по житловій п'ятиповерхівці у місті Суми. Внаслідок влучання ворожого БпЛА, попередньо, пошкоджено 30 квартир, з них 15 – зруйновані. Є поранені та загиблі, інформація уточнюється.

Фото: Сумська ОВА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-