У Львівській облраді двоє нових депутатів склали присягу

У Львівській облраді двоє нових депутатів склали присягу

Укрінформ
На засіданні Львівської обласної ради склали присягу двоє нових депутатів – Ореслава Хомик від «Європейської солідарності» та Юрій Бучко від «Слуги народу», який є заступником голови ОВА.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Голова обласної територіальної виборчої комісії Володимир Фірман зачитав постанову про реєстрацію депутатів Львівської обласної ради. Після цього Хомик та Бучко склали присягу.

Попередньо Львівська обласна територіальна виборча комісія визнала Хомик депутаткою ЛОР від партії «Європейська солідарність» замість Ольги Березюк.

Ореслава Хомик працює у департаменті освіти і науки ОВА, очолює Союз українок, раніше була директором Львівського обласного дитячого психоневрологічного диспансеру.

Читайте також: Тимчасовий керівник Львівської облради подав у відставку

Юрій Бучко замінив депутата від «Слуги народу» Олександра Тіщенка, який на попередньому пленарному засіданні склав мандат. Бучко є заступником голови Львівської обласної військової адміністрації.

Як повідомляв Укрінформ, на початку лютого присягу склали нові депутати Львівської облради Микола Фрей та Олег Іваш від партії «Європейська солідарність».

Фото ілюстративне: Львівська обласна рада

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-