У Харкові почала роботу комісія гуманітарної політики Конгресу місцевих та регіональних влад

У Харкові почала роботу комісія гуманітарної політики Конгресу місцевих та регіональних влад

Фото
Укрінформ
У Харкові 6 березня відбулося установче засідання комісії гуманітарної політики Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України.

Як передає Укрінформ, про це повідомив у Телеграмі начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, який очолює комісію.

“На першому засіданні проговорили напрямки роботи та принципи співпраці всіх членів Комісії. Кількість учасників — 86. Серед них — представники законодавчої, виконавчої та регіональної влади — від області до громад”, - йдеться у дописі.

Як передає кореспондент Укрінформу, Синєгубов поінформував, що засідання комісії проходитимуть у змішаному форматі – онлайн та офлайн, а для оперативної комунікації між усіма учасниками створили групу у WhatsApp.

Основне завдання комісії – попередній розгляд питань, які виноситимуться на розгляд президії Конгресу, підготовка висновків і рекомендацій для вирішення конкретних проблем у галузях освіти, науки, медицини.

Засідання гуманітарної комісії відбудуться 13 та 20 березня, уточнив очільник ОВА.

Читайте також: Наприкінці березня відбудеться Конгрес місцевих та регіональних влад у новому форматі - ОП

Як повідомлялося, 4 березня на базі Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України створили шість комісій: доброго врядування, політики безпеки, політики героїв та підтримки ЗСУ, гуманітарної політики, інфраструктурної політики, європейської інтеграції України, її областей і територіальних громад.

Фото: Олег Синєгубов, Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-