Кількість постраждалих у Боровій на Харківщині зросла до семи

Кількість постраждалих у Боровій на Харківщині зросла до семи

Укрінформ
Одна людина загинула, семеро постраждали, включно з трьома дітьми, внаслідок удару Росії по селищу Борова Ізюмського району.

Про це повідомив у Телеграміначальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

“Внаслідок ворожого обстрілу селища Борова відомо про 1 загиблого та 7 постраждалих, з них – троє неповнолітніх хлопців. Загинув цивільний 70-річний місцевий житель”, - йдеться у дописі.

За даними Синєгубова, 73-річний постраждалий має травми від уламків, 44-річна жінка зазнала пошкоджень середньої тяжкості.

“У 24-річної жінки діагностована гостра реакція на стрес. У трьох юнаків віком від 12 до 16 років - травми легкого та середнього характеру. 18-річний хлопець отримав уламкове поранення. Надається меддопомога всім постраждалим”, - поінформував начальник ОВА.

Як повідомив начальник Слідчого управління поліції Харківщини Сергій Болвінов, росіяни ударили “Іскандером”.

“За попередньою інформацією, росіяни вдарили Іскандером-М прямо на подвір'я приватного будинку. На місці влучання пожежа та величезна вирва. Окрім будинку, згорів автомобіль, тіло 70-річного чоловіка знайшли біля авто на сусідньому подвір'ї”, - розповів Болвінов.

Читайте також: Ворог вночі атакував село на Харківщині безпілотниками, є влучання в освітній заклад

Як повідомлялося, удар по деокупованій Боровій на Харківщині війська РФ завдали близько 13:30. Було відомопро одного загиблого та чотирьох постраждалих.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-