Ворог за добу 11 разів обстрілював Херсон та околиці, пошкоджені багатоповерхівка й адмінбудівля

Ворог за добу 11 разів обстрілював Херсон та околиці, пошкоджені багатоповерхівка й адмінбудівля

Укрінформ
За минулу добу росіяни обстріляли 24 населених пунктів Херсонської області. По самому Херсону били 11 разів.

Про це у Телеграмі повідомляє начальник Херсонської ОВА Олександр Прокудін, передає Укрінформ.

«Минулої доби противник обстрілював Берислав, Республіканець, Милове, Львове, Бургунку, Томарине, Зміївку, Олександрівку, Дніпровське, Янтарне, Понятівку, Токарівку, Іванівку, Берегове, Червоний маяк, Новоберислав, Станіслав, Антонівку, Придніпровське, Інженерне, Тягинку, Шляхове, Качкарівку та місто Херсон», - зазначив Прокудін.

За його словами, російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області, зокрема, були пошкоджені одна багатоповерхівка та одинадцять приватних будинків.

«Херсонську міську територіальну громаду за минулу добу було обстріляно 11 разів. Ураження зафіксовані в Херсоні, Антонівці, Інженерному та Придніпровському», - повідомляє Херсонська МВА у Телеграмі.

Як зазначається, у Херсоні внаслідок обстрілів пошкоджено один багатоповерховий будинок та одну адміністративну будівлю.

Унаслідок ворожих атак у населених пунктах області пошкоджені стільникова вежа, гаражне приміщення та автівка. Також зафіксовані влучання на територію ферми та заводу.

Жертв та постраждалих серед цивільного населення немає.

Читайте також: За добу на фронті - 82 зіткнення, авіація ЗСУ завдала 13 ударів по ворогу

Як повідомлялось, 29 лютого російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області, зокрема, були пошкоджені багатоповерхівка та 32 приватні будинки, будівля навчального закладу, господарські споруди та автівки. Також зафіксовані влучання у комунальну техніку.

Через російську агресію дві людини отримали поранення.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-