Перший віцепрем’єр Чехії відвідав у Львові шпиталь, де лікуються українські військові

Перший віцепрем’єр Чехії відвідав у Львові шпиталь, де лікуються українські військові

Фото
Укрінформ
Віцепрем’єр-міністр, міністр внутрішніх справ Чехії Віт Ракушан відвідав українських воїнів, які проходять лікування та реабілітацію в одній із лікарень Львова.

Про це у Фейсбуці повідомляє голова Львівської ОДА Максим Козицький, передає Укрінформ.

"Разом із першим віцепрем’єр-міністром, міністром внутрішніх справ Чехії Вітом Ракушаном провідав українських воїнів у лікарні Львова. Торік Чехія надала госпіталю операційні столи, стельові консолі, стерилізатори, електровідсмоктувачі та набори інструментів. Завдяки цьому вдалося оснастити дві операційні. Чеські колеги також провели навчання для тутешніх лікарів і медсестер", - написав Козицький.

Читайте також: Зеленський і Рютте відвідали українських захисників у харківському шпиталі

За словами голови Львівської ОДА, у листопаді в закладі почала роботу медично-гуманітарна місія Medevac: чеські хірурги разом з українськими успішно провели вже низку складних операцій нашим захисникам. Програма триватиме і цього року.

На базі лікарні працює один із найсучасніших реабілітаційних центрів в Україні. Цього року у медзакладі планують капітально відремонтувати приміщення всіх операційних та стерилізаційної.

Як повідомляв Укрінформ, представники Спілки вірменів України та Посольства Республіки Вірменія в Україні передали 10 тонн лікарських засобів Національному військово-медичному клінічному центру "Головний військовий клінічний госпіталь".

Фото: Максим Козицький, Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-