Перший шкільний «Клас безпеки» відкрили у Черкасах

Перший шкільний «Клас безпеки» відкрили у Черкасах

Фото, відео
Укрінформ
У Черкасах коштом міського бюджету відкрили перший "Клас безпеки", який допоможе школярам засвоїти правила поведінки в надзвичайних ситуаціях.

Про це повідомила у Фейсбуці пресслужба Черкаської міської ради, передає Укрінформ.

“У одній із шкіл міста відкрили перший “Клас безпеки”. Цей проєкт, реалізований коштом міського бюджету, має на меті допомогти учням різного віку засвоїти правила безпечної поведінки в надзвичайних ситуаціях”, - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що “Клас безпеки” поділений на кілька зон, кожна з яких обладнана відповідним інвентарем (зона домедичної допомоги, пожежної безпеки, мінної безпеки, безпеки життєдіяльності, психологічного розвантаження). А для молодших школярів обладнаний ігровий куточок.

Читайте також: МВС передали 15 мобільних «класів безпеки» для роботи із дітьми

Відкриття “Класу безпеки” супроводжувалося майстер-класом “Дії у надзвичайних ситуаціях”, де учні 10-11 класів продемонстрували, як діяти в разі небезпечної ситуації. А на подвір'ї школи учнів ознайомили з пожежно-рятувальною технікою.

Як повідомляв Укрінформ, у Білозірській територіальній громаді Черкаської області запрацювали класи безпеки та бомбосховища у закладах освіти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-