Львівська ОВА планує цього тижня скерувати ₴47 мільйонів на підтримку армії

Львівська ОВА планує цього тижня скерувати ₴47 мільйонів на підтримку армії

Укрінформ
З бюджету Львівської обласної адміністрації цього тижня скерують 47 мільйонів гривень на допомогу ЗСУ.

Про це у Фейсбуціповідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький, передає Укрінформ.

«Війна стає дуже технологічною, і вкрай важливо, щоб наші захисники та захисниці отримували технологічну допомогу вчасно. Цього тижня з обласного бюджету на підтримку Сил оборони скеруємо ще понад 47 мільйонів гривень. Таке рішення ухвалила профільна робоча група при Львівській обласній державній адміністрації», - написав Козицький.

Очільник ОВА уточнив, що гроші підуть на закупівлю безпілотних літальних комплексів та радіолокаційних станцій для 125-ї окремої бригади тероборони ЗСУ; FPV-квадрокоптерів та дистанційно-керованих бойових модулів «Шабля» для 24-ї ОМБр імені короля Данила; безпілотників для 15-ї окремої бригади артилерійської розвідки «Чорний ліс»; квадрокоптерів, підвісу з тепловізором для БПЛА, акумуляторів до БПЛА для 710-ї бригади охорони Держспецтрансслужби; безпілотників для 67-ї окремої механізованої бригади; комплексів РЕБ для 4-го окремого стрілецького батальйону.

Понад 4,5 мільйона гривень планують скерувати на обладнання для мобільних вогневих груп Львівської області. За них придбають пошукові прожектори, прилади нічного бачення, тепловізори та планшети.

Читайте також: На Львівщині мобільні вогневі групи отримали ще п’ять позашляховиків та обладнання

Також 4,5 мільйона гривень підуть на ремонт поліклініки Військово-медичного клінічного центру Західного регіону.

Усі кошти виділяють в межах програми «Безпечна Львівщина».

Як повідомляв Укрінформ, у 2024 роціволонтерські організації Львівщини можуть отримати до 300 тис. грн на закупівлю товарів для військових. Загалом на цей проєкт виділили 5 мільйонів гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-