У Запоріжжі відкрили виставку світлин, зроблених військовими на лінії фронту

У Запоріжжі відкрили виставку світлин, зроблених військовими на лінії фронту

Фото
Укрінформ
У Запоріжжі відкрилася фотовиставка “На передовій життя”, на якій представлено знімки, зроблені під час виконання військовими бойових завдань, зокрема і на Авдіївському напрямку.

Захід організували 116-та окрема механізована бригада, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Хочемо привернути увагу людей до виконання бойових завдань складом 116-ї бригади. Показуємо це через фото, які зроблені в різних населених пунктах: Авдіївці, Новоселівці, Бердичах. Саме там починаючи з середини листопада минулого року військові виконували завдання”, - сказав старший офіцер відділення морально-психологічного забезпечення 116-ї ОМБр із позивним “Кобра”.

У Запоріжжі відкрилась виставка фотографій, зроблених військовими на лінії фронту / Фото: Дмитро Смольєнко. Укрінформ

Ця бригада була сформована рік тому, її підрозділи брали участь як в оборонних, так і в наступальних діях. Їхній девіз “Жити - значить перемагати”.

Автор фоторобіт, боєць із позивним “Кіт”, розповів, що хотів показати життя на фронті. Фотографії зроблені з грудня 2023 року до лютого 2024-го в зоні виконання бойових завдань.

“Це пам'ять, а по-друге - важливо, щоби люди знали, що відбувається на лінії фронту. Важливо, щоб роботу бійців цінували та бачили. Кожен підрозділ - це окрема історія, це окрема маленька родина”, - каже “Кіт”.

Читайте також: У Запоріжжі відкрили виставку «Незламні люди війни»

За словами військових, такі виставки дуже важливі, адже це можливість перезавантажитись, передусім психологічно.

Як повідомлялося, в Одесі відкрилася благодійна фотовиставка «Крізь біль до свого» журналістки Олени Соломонової, кошти від продажу світлин та донати підуть на підтримку ЗСУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-