Міжнародний штаб допомоги українцям передав військовим 500 FPV-дронів

Міжнародний штаб допомоги українцям передав військовим 500 FPV-дронів

Фото
Укрінформ
На Донеччину прибула 26 гуманітарна місія Міжнародного штабу допомоги українцям, де є необхідна допомога і для військових, і для цивільних.

Про це повідомила Донецька обласна військова адміністрація, передає Укрінформ.

«Сьогодні заступник голови Донецької облдержадміністрації Ігор Бойко спільно з донорами і партнерами МОЖУ, Форпост, Асоціацією українців Люксембургу, Костянтином Костирко та його компанією «М’ясотоп», БФ «Небо України», «Business Woman PRO Canada» передали велику партію гуманітарної допомоги як військовим, поліцейським, так і цивільному населенню Донеччини», - йдеться у повідомленні.

Міжнародний штаб допомоги українцям передав військовим 500 FPV-дронів

Зазначається, що для військових та ГУНП у Костянтинівці привезли 500 FPV-дронів, автомобіль швидкої допомоги, продуктові набори, енергетики, солодощі, гігієнічні засоби, маскувальні сітки та окопні свічки. Для цивільних громадян Костянтинівки були передані продуктові набори, а також медикаменти для госпіталю.

Читайте також: Найбільшу частку ВВП виділяють Україні балтійські та скандинавські країни

Міжнародний штаб допомоги українцям (МШДУ) – це світове об'єднання благодійних фондів, організацій, бізнес-спільнот, ЗМІ, державних органів влади. Це організація гуманітарної допомоги медикам, військовим, біженцям з усього світу в Україні та за кордоном.

Фото: Донецька ОДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-