Громади Баштанського району на Миколаївщині перерахували Силам оборони майже ₴40 мільйонів

Громади Баштанського району на Миколаївщині перерахували Силам оборони майже ₴40 мільйонів

Укрінформ
На Миколаївщині громади Баштанського району перерахували Силам оборони торік майже 40 мільйонів гривень, а з початку 2024-го - вже 7 млн грн.

Про це під час брифінгу в ОВА 19 лютого повідомив голова Баштанської районної військової адміністрації на Миколаївщині Владислав Дмитрів, передає кореспондент Укрінформу.

«З бюджетів громад Баштанського району минулого року виділено на потреби Сил оборони України понад 39 мільйонів гривень. І хоч нинішній рік буде складнішим, проте вже на середину лютого на ці цілі спрямовано близько 7 млн грн», - розповів Дмитрів.

За його словами, Баштанський район – сільськогосподарський і один з найбільш постраждалих унаслідок бойових дій на Миколаївщині. Нині 178 тисяч гектарів площ потребують обстеження і розмінування. Тому не всі аграрії змогли засіяти землі, а відповідно й отримати доходи.

Читайте також: єВідновлення: на Миколаївщині 53 мешканці Баштанського району отримали житлові сертифікати

«Та все ж і сільгоспвиробники, і населення розуміють, що допомога ЗСУ – сьогодні це найважливіше. Адже деякі території перебували тривалий час в окупації, і тамтешні жителі як ніхто розуміють, хто такий ворог, тому всі допомагають чим можуть», - сказав очільник РДА.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-