У Мелітополі під час демонстрації гранатомета на дитячих змаганнях пролунав вибух - Федоров

У Мелітополі під час демонстрації гранатомета на дитячих змаганнях пролунав вибух - Федоров

Укрінформ
У тимчасово окупованому Мелітополі під час дитячих спортивних змагань пролунав вибух; як з'ясувалося, окупанти демонстрували дітям гранатомет.

Про це повідомив начальник Запорізької ОВА Іван Федоров у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Мешканці повідомляють, що сьогодні під час проведення спортивних змагань в мелітопольському спортивному комплексі № 3 було чутно потужний вибух, який незабаром почав супроводжуватись терміновою евакуацією дітей з будівлі. На місце приїхали швидкі та «міліція». Будівля, звісно, оточена, віконне скло вилетіло», - написав Федоров.

Згодом він повідомив, що вибух стався під час демонстрації гранатомета.

«Через десятки свідків окупанти змушені були зізнатись: сьогодні дітям під час турніру по самбо вони... демонстрували ручний протитанковий гранатомет. «Демонстрант» натиснув на курок», - зазначив Федоров.

За його словами, внаслідок вибуху кілька людей зазнали травм.

Читайте також: У Мелітополі на вулиці викрали чоловіка, який вийшов викинути сміття

Начальник ОВА наголосив, що інцидент стався у спорткомплексі, де було багато дітей та їхніх батьків, і назвав це терактом.

«Намагаючись мілітаризувати наших дітей на ТОТ, ворог остаточно вижив з розуму. Маємо зупинити терористів!» - заявив Федоров.

Як повідомлялося, окупанти облаштували навколо Мелітополя полігони для випробування військових технологій, зокрема БПЛА.

Фото ілюстративне з сайту renovablesverdes.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-