У Рівному попрощалися з актором Володимиром Федінчуком, який загинув на фронті

У Рівному попрощалися з актором Володимиром Федінчуком, який загинув на фронті

Фото
Укрінформ
У Рівному сьогодні попрощалися з 31-річним актором обласного музично-драматичного театру Володимиром Федінчуком, який загинув на фронті.

Про це повідомив у Фейсбуці міський голова Рівного Олександр Третяк, передає Укрінформ.

"Попрощались сьогодні з актором Рівненського драматичного театру Володимиром Федінчуком, який загинув як військовослужбовець ЗСУ в бою на Донеччині. Провели в останню дорогу квітами, пошаною та оплесками", - написав Третяк.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, віддати шану загиблому актору зібралися сотні містян. Поховали Володимира Федінчука на Алеї Героїв на кладовищі «Нове».

Як повідомляв Укрінформ, Володимир Федінчук загинув 22 січня в боях під Михайлівкою Донецької області.

У 2012 році він закінчив Теребовлянське вище училище культури, у 2015-му — Рівненський державний гуманітарний університет за спеціальністю «Театральне мистецтво». З 2011 працював у Коломийському обласному академічному українському драматичному театрі. У Рівненському музично-драматичному театрі - з 2016 року.

У 2023 році став володарем Гран-прі ХVІІІ Всеукраїнського конкурсу виконавців художнього слова ім. Лесі Українки за виконання монологу Юди з драматичної поеми Лесі Українки «На полі крові».

Як повідомлялося, на Кіровоградщині у Кропивницькому провели в останню путь трьох воїнів, які віддали свої життя за свободу і незалежність України.

Фото: Горинь.info

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-