В Україні через отруєння чадним газом госпіталізовані семеро людей

В Україні через отруєння чадним газом госпіталізовані семеро людей

Укрінформ
В Україні через порушення правил використання газу у побуті госпіталізовані семеро людей. Є знеструмлення населених пунктів у п'яти областях.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міністерство енергетики України.

З підозрою на отруєння чадним газом госпіталізовані двоє дітей у Вінниці. При обстеженні будинку виявлено, що опалювальна піч перебуває в неналежному стані (є значні пошкодження), а також немає тяги у димоході. 

У Прилуцькому районі Чернігівської області через отруєння чадним газом госпіталізовані пʼятеро людей, серед яких троє дітей. При обстеженні будинку виявили, що немає тяги опалювального газового котла.

Крім того, у Донецькій області за добу заживили 1,6 тис. споживачів, які були знеструмлені внаслідок бойових дій, без світла залишається 74 населені пункти. 

У Запорізькій області через технологічні порушення знеструмлювалися 10,6 тис. абонентів, на ранок усіх заживлені. Внаслідок бойових дій залишаються знеструмленими 50 населених пунктів.

Читайте також: Після отруєння чадним газом можливі ментальні порушення - МОЗ

У Київській області внаслідок технологічних порушень знеструмлені чотири населені пункти. 

Через наявність води у газопроводі відключені від газопостачання 15 абонентів у Миколаєві. 

У Сумській області з технічних причин знеструмлені 443 споживачі. Заживлено населений пункт, який був без світла внаслідок бойових дій. 

У Харківській області внаслідок бойових дій знеструмлені майже 600 споживачів, на ранок усіх заживлені. Залишаються без напруги 64 населених пункти. 

Ситуація в енергосистемі стабільна та контрольована. Населених пунктів, відключених через негоду, немає, зауважили у Міненерго і запевнили, що застосування графіків стабілізаційних відключень побутових споживачів не передбачається.

Як повідомляв Укрінформ, у Міненерго запевнили, що в енергосистемі України 28 січня дефіциту електроенергії немає.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-